World of eMobility Magazine

Samen met Newskool Media heeft World of eMobility een magazine over de beurs, de ontwikkelingen en toekomst in de mobiliteit ontwikkeld welke is verspreid in 105.000 oplages. 

Bekijk magazine online Koop kaarten

Mediapartners

World of eMobility gaat i.s.m. Newskool Media een eigen World of eMobility magazine uitgeven welke in eerste instantie als bijlage via bestaande titels van New Skool Media wordt verspreid.

Hierdoor krijgen ruim 100.000 abonnees de speciale bijlage, die samen ruim 500.000 Nederlanders informeert over alles wat met elektrische mobiliteit te maken heeft.

Het nieuwe magazine verschijnt medio september 2023.

Gezamenlijk wordt daarmee de missie van World of eMobility verspreid om mensen, bedrijven en consumenten te informeren over alle mogelijkheden die er nu al zijn in alle industrieën op het gebied van duurzame mobiliteit, met als doel de CO2 uitstoot te verminderen.

In diverse titels van New Skool Media worden advertenties van World of eMobility geplaatst om zoveel mogelijk mensen te bereiken die in elektrische mobiliteit zijn geïnteresseerd.

Onze deelnemers en partners krijgen de mogelijkheid om, naast deelname aan ons event, via het magazine hun product, dienst of bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Wilt u adverteren in het tijdschrift World of eMobility? Neem dan contact op met sales@newskoolmedia.nl

Oh, hallo daar 👋
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons evenement, de deelnemers en wat er in de branche gebeurd.

Ook in contact komen met de markt?

Tijdens World of eMobility krijgen Nederlandse en internationale merken de kans om direct in contact te komen met de ideale partners. Onze bezoekers lopen uiteen tussen bedrijven, overheidsinstanties, retailers, resellers en consumenten. 

Fiets

Fietsactief

Elsevier weekblad

MOTO73

KIJK

Truckstar

Formule 1

Beleggersbelangen

Fietsmarkt