World of eMobility COVID-19 maatregelen

De nieuwe reeks COVID-19 maatregelen die op 12 november om 19:00 uur door de Nederlandse regering zijn aangekondigd hebben geen impact op World of eMobility, dat gewoon de deuren zal openen op donderdag 18 november.

Omdat het een doorstroom evenement betreft, is er ook geen limiet aan het aantal bezoekers. World of eMobility kan dus op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden.

Voor alle aanwezigen blijven alle nodige maatregelen gehandhaafd. Het tonen van een geldig coronaticket (QR-code) is verplicht. Dit betekent dat een persoon ofwel volledig is ingeënt, een geldige negatieve Covid-test heeft (tot 24 uur geldig) of een geldig herstelcertificaat heeft. Een geldige papieren versie van het coronaticket wordt ook geaccepteerd. Ook zullen we een health check (triage) uitvoeren.

Het team van World of eMobility en alle deelnemers en sprekers kijken ernaar uit om jullie allemaal persoonlijk te verwelkomen voor The Start of a New Beginning.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions