De (on)mogelijkheden van emissieloos bouwen aan infraprojecten

Op donderdag 18 november organiseert Rijkswaterstaat op World of E-Mobility een sessie voor decentrale overheden en marktpartijen die meer willen weten over emissieloze bouw- en infraprojecten. Ook wordt er tijdens die sessie meer verteld over de stappen die Rijkswaterstaat en ProRail willen zetten op weg naar schoon en emissieloos bouwen.

Transitiepad Weg-, Dijk- en Spoormaterieel

Met het transitiepad Weg-, Dijk- en Spoormaterieel geven Rijkswaterstaat en ProRail invulling aan de ambitie van het Ministerie IenW om in 2030 volledig klimaatneutraal en circulair te werken. Deelnemers aan de sessie kunnen meepraten over de Road Map van Rijkswaterstaat en ProRail, de techniek en de financiën en hoe een en ander wordt ingekocht. Ook kun je op de sessie vertellen wat je voor het vervolg belangrijk vindt.

Aanmelden

De sessie is bedoeld voor mensen die werken aan bouw- of infraprojecten bij rijk, provincie, gemeente of waterschap. De sessie wordt gehouden op donderdag 18 november a.s. van 13.30 – 16.30 uur. Aansluitend is er een borrel voor ontmoeting en bijpraten)

Aanmelden kan via deze link. Bij je aanmelding krijg je van Rijkswaterstaat ook een toegangsticket voor World of E-Mobility. Daarmee heb je voorafgaand aan de sessie toegang tot de beurs met stands van een groot aantal interessante leveranciers en dienstverleners op het gebied van e-mobility.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions