Over World of eMobility

Chef de Mission, bedenker en oprichter van World of eMobility is Rick van Rijthoven.

Hij is tevens medeoprichter van Modefabriek en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende beurzen.

Als doel heeft hij het creëren van een jaarlijkse internationale ontmoetingsplek voor de gehele emobiliteit industrie. Hij kwam op dit idee door het gemis van een goede en inspirerende ontmoetingsplek die aansluit op de behoeftes van (inter-) nationaal opererende merken en organisaties.

Om de eMobility industrie naar een next level te tillen en om het aanbod te bewaken en te versterken, werkt hij nauw samen met een team van experts uit alle industrieën en organisaties.

In een prachtige omgeving van 21.000 m2 brengt hij merken samen en zorgt hij voor cross-overs tussen aanbieders van verschillende emobiliteits producten en andere partijen. Provincies, gemeentes, bedrijven en consumenten komen samen om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

World of eMobility richt zich op alle groepen omdat de transitie van fossiele brandstof naar elektrisch een van de grootste verandering ooit is voor zowel bedrijven als particulieren. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit.

Koop kaarten Deelnemen?