Land of the Free

24 & 25 oktober 2024

Op 24 en 25 oktober 2024 komen marktleiders, experts en enthousiastelingen samen om de nieuwste ontwikkelingen en vorderingen op het gebied van elektrische auto’s, citycars en opladen te bespreken.

Introductie

Elektrische auto’s en City Cars hebben de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt en zijn uitgegroeid tot een levensvatbaar alternatief voor traditionele brandstof aangedreven voertuigen. Deze auto’s maken gebruik van elektromotoren, wat resulteert in emissievrij rijden en lagere operationele kosten.

Bovendien verbetert de batterijtechnologie voortdurend, waardoor de actieradius van EV’s toeneemt en het opladen sneller en gemakkelijker wordt.

Om elektrische voertuigen praktisch te maken voor dagelijks gebruik, is een betrouwbaar en uitgebreid netwerk van laadpalen van cruciaal belang. Laadpaalfabrikanten spelen een essentiële rol bij het ontwerpen, produceren en implementeren van deze laadinfrastructuur. Ze bieden verschillende soorten laadpalen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers.

Naast laadpalen spelen ook laadnetwerken een belangrijke rol. Deze netwerken zorgen voor een naadloze toegang tot laadinfrastructuur door samenwerking met verschillende laadpaalfabrikanten en het aanbieden van gestandaardiseerde betaalmethoden.

Om de adoptie van elektrische mobiliteit verder te bevorderen, is een nauwe samenwerking tussen autofabrikanten, laadpaalfabrikanten en energie aanbieders van essentieel belang.

Participants 2024