Land of the Brave

24 & 25 oktober 2024

World of eMobility brengt marktleiders, experts en enthousiastelingen samen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit te bespreken.

Introductie

In de afgelopen jaren heeft er een opwindende ontwikkeling plaatsgevonden in de wereld van elektrische motoren en scooters. Met technologische vooruitgang en groeiende milieubewustzijn, hebben deze voertuigen zich ontpopt als aantrekkelijke alternatieven voor traditionele brandstof aangedreven voertuigen.

Op LAND OF THE BRAVE presenteren diverse elektrische motoren en scooters merken hun modellen.

Deze zijn allemaal milieuvriendelijk en stoten zij geen schadelijke uitlaatgassen uit.

Een voordeel van elektrische motoren en scooters is het lage geluidsniveau. Ze werken stiller dan hun brandstof aangedreven tegenhangers, wat leidt tot verminderde geluidsoverlast in stedelijke gebieden. Dit aspect draagt bij aan het creëren van een meer leefbare en rustige omgeving.

Elektrische motoren en scooters hebben lagere operationele kosten op de lange termijn. Hoewel de aanschafprijs iets hoger is, zijn de onderhouds- en brandstofkosten aanzienlijk lager. Elektrische voertuigen hebben minder bewegende delen die onderhoud vereisen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Tijdens World of eMobility kunnen bezoekers, onder begeleiding van onze brand ambassador Irina Opariuc, verschillende motoren en scooter merken testen op het outdoor testparcours.

Deelnemers 2024