Partner with us!

Wil jij in contact komen met duizenden particuliere en zakelijke bezoekers die geïnteresseerd zijn in e-mobiliteit? Meld je dan nu aan en doe mee aan World of eMobility.

World of eMobility is de B2B en B2C ontmoetingplek voor de e-mobiliteitsindustrie. Het evenement heeft als doel om bedrijven die actief zijn in de eMobility in contact te brengen met potentiële klanten, investeerders, pers en andere interessante partijen.

Dit doen we door middel van diverse lanceringen van innovatieve producten, een lezingenprogramma en een nauwe samenwerking met diverse organisaties en de media. Wij verwachten, verdeeld over 3 dagen, tussen de 5 en 10 duizend bezoekers. 

World of eMobility bouwt het ultieme podium voor vooruitstrevende merken.  Voor al die vernieuwers en early adopters.
Die alle aandacht verdienen van pers en publiek. Om zo tot betere samenwerking te komen. En een markt te creëren die zich nu echt begint te openen. 

Your stand

World of eMobility heeft het netwerk en de connecties. Zorgt voor exposure. Offline en online. Weet als geen ander hoe je de spotlights moet vinden. Hoe je de spannende en opwindende verhalen moet vertellen. En zo de aandacht genereert die je zo hard nodig hebt om te groeien.

Om deelname te vergemakkelijken en om de uniformiteit te bewaken bieden wij een full-service stand concept. Zodat je als deelnemer 100% focus hebt op jouw business. Deelnemers hebben de keus uit maar liefst 7 verschillende stand afmetingen. 

Professioneel, laagdrempelig en volledig ontzorgd. Mogelijk gemaakt door zeer ervaren specialisten. 

Eigen standbouw is mogelijk in beperkte mate.

Tarieven

Om de deelname voor zoveel mogelijk bedrijven en organisaties mogelijk te maken, hanteren wij scherpe tarieven. Deelname aan WOE is al mogelijk vanaf € 2550,00 inclusief standbouw en verlichting.

Bovendien hanteren wij speciale tarieven voor startups en scaleups. 

Wil je meer informatie over deelname mogelijkheden neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact us!