Veelzijdigheid ten top: Fatdaddy, New Electric, Speedway en Inter-Techno

De e-mobiliteit gaat alle kanten op, en op allerlei fronten. Het gaat hierbij niet alleen om vervoer in en buiten de stad maar ook om machines waar je dingen mee kunt maken en verplaatsen.

Dat zorgt ook voor een enorme diversiteit in de aanbieders van e-mobiliteit, zoals ook hieronder te zien is in de deelnemers die wij hier aan u voorstellen.

Als het om trendy elektrische fietsen, scooters en skateboards gaat, dan is Fatdaddy een van de allerbekendste leveranciers. Een snelgroeiend bedrijf met een grote verscheidenheid aan merken én internationale aspiraties. Bij Inter-Techno weten ze alles van bouwmachines, en ook daar is men steeds meer bezig met elektrificatie. De basis van een elektrisch voertuig is de elektrische aandrijflijn en daar weten ze bij New Electric alles van. Hoewel elektrische stepjes in Nederland qua regelgeving nog niet zijn toegestaan, zien ze daar bij Speedway een grote toekomst voor weggelegd. Vier deelnemers aan World of eMobility, die duidelijk laten zien hoe divers elektromobiliteit kan zijn.

Inter-Techno

Inter-Techno

Inter-Techno is een in 1980 opgerichte, Nederlandse importeur en leverancier van bouwapparatuur. Zo is het de grootste Nederlandse importeur van Bobcat – dé specialist in compacte bouwapparatuur – en is het een dealer van Weycor (voormalig Atlas). 

Bij Inter-Techno kunnen ondernemers en bedrijven terecht voor verkoop, verhuur en service van bouwapparatuur. Inmiddels heeft het bedrijf meerdere vestigingen, een werkplaats waar machines gepareerd of afleveringsklaar worden gemaakt en twee magazijnen voor Bobcat- en Weycor-onderdelen. 

Ook Inter-Techno onderkent dat de toekomst van de bouwbranche in toenemende mate uitstootvrij zal zijn. Daarom heeft het ook de elektrische en hybride graafmachines van Bobcat, de Bobcat E10e, Bobcat E19e en grotere Bobcat E35z, in haar aanbod opgenomen. 

Fatdaddy

Fatdaddy

Bij Fatdaddy kunt u terecht voor de nieuwste elektrische steps, e-skateboards, elektrische fietsen en Onewheels. Fatdaddy is Nederlands grootste e-mobiliteitswinkel en heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod mobiliteitsoplossingen. 

Denk hierbij aan elektrische steps van merken als Skotero, Xiaomi, Zero, Micro en Segway, e-bikes van Super73, Butchers & Bicycles, Watt, Klever en Ostrickhoo en e-skateboards van Boosted Boards, Elwing en Slick Revolution. Daarnaast bestaat het assortiment uit de innovatieve elektrische skateboards van Onewheel en uiteenlopende accessoires, van bagagedragers tot opladers en van sloten tot helmen. 

Naast een webshop heeft Fatdaddy ook diverse fysieke winkels verspreid door Europa. Zo opende het Nederlandse bedrijf in 2018 haar eerste winkel in Amsterdam en heeft het winkels in Essen (Duitsland), Aarhus (Denemarken) en Spanje (Malaga). 

New Electric

New Electric

Het Amsterdamse New Electric is “een ontwikkelaar en systeemintegrator van complete elektrische aandrijflijnen voor hoogwaardige elektrische voertuigen.” Denk hierbij niet alleen aan auto’s, maar ook vaartuigen en zelfs zware bouwmachines. Sinds haar oprichting in 2008 is New Electric betrokken geweest bij het ombouwen van honderden voer- en vaartuigen. 

Hiervoor ontwikkelt New Electric zelf elektromagnetische aandrijflijnen – aandrijflijnen die volgens het Amsterdamse bedrijf dé sleutels zijn tot een emissievrije toekomst. In tegenstelling tot veel andere bedrijven en grote automerken hergebruikt New Electric machines door ze elektrificeren, iets wat een stuk duurzamer is dan compleet nieuwe elektrische voertuigen produceren. 

De afgelopen jaren heeft New Electric een zeer compleet portfolio opgebouwd. Zo kan het tractoren, bouwmachines, vrachtwagens, bussen, supercars, oldtimers, sleepboten, jachten, speedboten, tenders en inspectie schepen ombouwen.

Speedway

De elektrische steppen van Speedway behoren tot de meest betrouwbare entry level elektrische steppen. Speedway, onderdeel van het Amerikaanse Mini Motors, biedt diverse betaalbare elektrische steppen aan. Deze zijn ideaal voor gebruik in de stad en andere toepassingen.  Het huidige aanbod van Speedway bestaat uit vier modellen: de Speedway Leger, Leger Pro, Speedway Mini 4 en de Speedway 5. Alle vier hebben ze een hoogwaardig accupakket, prima rijbereik en diverse handige eigenschappen. De nieuwe Speedway Mini 4 Pro is bijvoorbeeld voorzien van een Panasonic accupakket, een regeneratief remsysteem, LED-verlichting en dubbele vering. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions