NIU Cargo, Garelli, Inmotion en Ostrichoo: nu online, overmorgen live te zien

Overmorgen is het zover, dan kunt u live op World of eMobility zien wat de onderstaande deelnemers te bieden hebben. Ook zij laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van e-mobiliteit en hoe belangrijk die is voor ons leven.

Mobiliteit gaat verder dan u denkt en omvat meer dan alleen het vervoeren van goederen en personen. Van moderne e-bikes, scooters en bromfietsen tot een deelscooter en een elektrische raceauto die aan Le Mans gaat deelnemen. Eigenlijk zou dit al genoeg moeten zijn om u tot een bezoek aan World of eMobility te overtuigen. Maar laten we u deze vier deelnemers toch maar even voorstellen want ze zijn absoluut interessant.

Inmotion

Inmotion

Snel laden? Dat is alsnog te sloom, vinden ze bij Inmotion. Vergelijk het maar eens met het tanken van een diesel- of benzineauto, wat in principe een kwestie van minuten is. Inmotion is er dan ook van overtuigd dat de relatief lange laadtijd een van de grootste redenen is dat mensen nog aan hun conventioneel aangedreven auto’s vast blijven houden. 

De oplossing? Laden zo snel en gemakkelijk maken als ‘gewoon’ tanken. Dat is dan ook precies waar ze bij InMotion mee bezig zijn: zogenoemd ‘Electric Refueling’. Om dit te bereiken ontwikkelt het team van Inmotion een snelladende endurance raceauto die tijdens de 24 uur van Le Mans in 20213 de mogelijkheden van Electric Refueling moet laten zien. En het klinkt enorm veelbelovend: de Revolution LMP3-auto is binnen 12 minuten van 20% naar 80% op te laden, een snelheid waar Inmotion overigens geen genoegen mee neemt.  

NIU Cargo B2B

NIU Cargo B2B

Naast particulieren zijn ook bedrijven en ondernemers steeds meer geïnteresseerd in elektrisch aangedreven scooters en steppen. Neem bijvoorbeeld het Chinese Niu Technologies, dat naast e-scooters en e-steps voor particulieren ook zijn modellen aan zakelijke gebruikers aanbiedt. 

Zo worden de e-scooters van Niu in diverse grote steden gebruikt als deelscooter. Niu biedt zelfs een compleet deelplatform aan, bedrijven en/of overheden gemakkelijk een dekkend e-scooter sharing service kunnen opzetten. Dit platform bestaat niet alleen uit de e-scooters van Niu zelf, maar ook uit een applicatie die compatibel is met uiteenlopende fleet management programs van derde partijen, waaronder Fleetbird, WunderFleet, Invers, 2hire, SharingOS, Electric Feel, Comodule, GoUrban, PlayMoove, M-Tools en Bloom. 

Ostrichoo

Ostrichoo

Het Nederlandse merk Ostrichoo streeft ernaar om e-bikes van hun oubollige, saaie karakter af te helpen. Ostrichoo is opgericht door Michael Hu, die zich realiseerde dat het veelal saaie uiterlijk van e-bikes een belangrijke reden is waarom maar weinig jonge mensen elektrische fietsen kopen. 

De e-bikes van Ostrichoo zijn daarom allesbehalve saai: ze zijn hipper, stoerder en stijlvoller dan ‘standaard’ elektrische fietsen, waardoor ze ook aantrekkelijk zijn voor jongere generaties. Daarnaast kenmerken de e-bikes van Ostrichoo zich door hun uitstekende betrouwbaarheid (mede dankzij de speciale condensatoraccu), onderhoudsvriendelijkheid, less is more-ontwerpfilosofie en prima prijs-kwaliteitverhouding. Bij Ostrichoo krijgt u gewoon een hele hoop e-bike voor uw geld. Het aanbod van Ostrichoo bestaat momenteel uit vier modellen. Dit zijn de Ostricoo Zenoo, Nero, Lucius en Juluis. 

Garelli

Garelli

Het legendarische Italiaanse merk Garelli is terug van weggeweest. Het oorspronkelijk in 1919 opgerichte merk was in het verleden een gerenommeerde motorfietsfabrikant, maar moest in de jaren 90 helaas het onderspit delven. 

Daar waar het in het verleden uitsluitend motorfietsen, scooters en brommers produceerde, ontwikkelt het merk tegenwoordig elektrisch aangedreven racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, fatbikes, unieke e-scooters en een elektrische step, de Mosquito genaamd. Het aanbod van Garelli is dus enorm gevarieerd en geschikt voor tal van gebruikers, van fanatieke sporters tot commuters

Uiteraard hebben alle e-bikes, e-scooters en elektrische steps van Garelli een uitgesproken, Italiaans design, een geavanceerd accupakket en zijn ze hoogwaardig afgewerkt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions