Maxus, MyEnergi, Rood-Runner en Meijs: een veelvoud aan mobiliteit

Wie World of eMobility gaat bezoeken, kan vooruitzien naar een beurs met een enorm breed scala aan producten en diensten op het gebied van e-mobiliteit. In dit artikel stellen wij Rood-Runner Nederland, MyEnergi, Maxus en Meijs aan u voor.

Het eerste bedrijf biedt compacte, functionele vervoersoplossingen terwijl MyEnergi allerlei oplossingen op het gebied van laden biedt. Meijs laat met de oogstrelende Motorman zien dat elektrische bromfietsen ook heel erg mooi kunnen zijn terwijl Maxus elektrische bestelwagens voor onder andere ‘the last mile’ biedt.

Rood-Runner Nederland

Rood-Runner Nederland

Rood-Runner biedt ‘werkend Nederland’ groene mobiliteit op én naar het werk. Op deze manier geeft het Nederlands merk bedrijven een manier om duurzamer te zijn, de productiviteit te verhogen, de kosten en werkdruk te verlagen en de organisatie in zijn geheel efficiënter te maken.  

Het aanbod van Rood-Runner Nederland bestaat uit uiteenlopende elektrische voertuigen geschikt voor efficiënte mobiliteit op plekken waar grote afstanden afgelegd moeten worden, voor het vervoeren van werknemers en/of goederen en voor comfortabel reizen in een stedelijk omgeving. Denk hierbij aan een elektrische scooters, een elektrisch aangedreven, 3-wielige zittrekker, een trekkar of een elektrische 4-wieler. 

Daarnaast heeft Rood-Runner diverse merken onder haar hoede. Dit zijn Paxster, Wodcar, Silence, ANT en M-Products. 

Meijs Motorman

Meijs Motorman

Een klassieke, elektrisch bromfiets van Nederlandse bodem – dát is de Meijs Motorman. De Motorman is het geesteskind van Ronald Meijs, die de Motorman naar eigen zeggen ontwikkelde uit “onvrede met het huidige aanbod van tweewielers met een verbrandingsmotor”. Met de Motorman introduceerde Meijs een geluidsoverlast- en uitstootvrij vervoermiddel dat perfect is voor gebruik in de stad. 

De Motorman is vooralsnog de enige elektrische tweewieler die door Meijs wordt aangeboden. De elektrische bromfiets heeft een maximale snelheid van 45 kilometer per uur en een bereik van 50 tot 65 kilometer. Daarnaast is de Motorman volledig naar wens aan te passen en zijn er diverse accessoires verkrijgbaar.

MyEnergi

MyEnergi

MyEnergi is een Britse fabrikant van uiteenlopende duurzame smart apparaten, zoals EV-laders, solar omvormers, hubs en applicaties. De Britse startup biedt in principe alles wat u nodig heeft om maximaal inzicht en zo veel mogelijke controle te krijgen over uw eigen opgewekte energie. Zo creëert u gemakkelijk en betaalbaar uw eigen eco smart home. 

De Britse startup biedt verschillende complementaire producten aan: een EV-lader (zappi v1 & v2), een omvormer (eddi) en een hub (hub). Daarnaast heeft MyEnergi een handige app waarmee u gemakkelijk alle apparaten en uw opgewekte energie kunt beheren. 

In slechts enkele jaren heeft MyEnergi al meer dan 50.000 producten verkocht, waaronder in Nederland. De producten van MyEnergi zijn verkrijgbaar bij diverse Nederlandse dealers en resellers.

Maxus

Maxus elektrische bestelwagen

Maxus is nog een relatief onbekende naam in Nederland, maar de elektrische bestelbussen van dit Chinese merk beginnen steeds meer marktaandeel te veroveren. De Chinese bedrijfswagenfabrikant maakt onderdeel uit van de SAIC Motor Corporation, een groot staatsconcern dat ook eigenaar is van de merken MG en Roewe. In Nederland biedt Maxus vooralsnog uitsluitend elektrisch aangedreven bestelbussen aan. Deze zijn betrouwbaar en betaalbaar en bieden uitkomst voor allerlei bedrijfsmatige toepassingen. Maxus’ modellenreeks (in Nederland) bestaat momenteel uit drie modellen: de Maxus EV80, de compacte eDeliver 3 en de grote eDeliver 9.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions