Knaap Bikes, RYTLE, ICT Group en RGNT staan morgen ook op World of eMobility

We zitten aan de vooravond van de beurs. Morgen start World of eMobility, ‘the start of a new beginning’. De opbouw is volop aan de gang en de eerste indrukken zijn veelbelovend. De stands worden zoveel mogelijk per doelgroep gegroepeerd want de diversiteit is enorm.

Dat zien we ook in onderstaand presentaties van een aantal deelnemers aan WOE. Alles draait om e-mobiliteit maar de specialiteiten van de deelnemers is enorm, en ook veel groter dan wij vooraf hadden kunnen bedenken. Waar RGNT klassiek ogende elektrische motorfietsen maakt, biedt RYTLE weer een professionele cargo bike en logistieke ondersteuning. Knaap Bikes ontwikkelde op haar beurt een heel eigenzinnige e-bike terwijl de ICT Group voor oplossingen in deze steeds complexere wereld van de mobiliteit zorgt.

City-e RYTLE

City-e RYTLE

De producten van City-e RYTLE zorgen voor een intelligente, emissievrije vervoersoplossing voor de almaar groeiende uitdaging voor logistieke processen in stedelijke gebieden. Het systeem van RYTLE combineert de laatste technologieën met duurzaamheid en geeft maximale flexibiliteit in de binnenstad. Met RYTLE heeft u een compleet en compact concept voor uw logistieke processen, en dat voor een relatief lage investering.  De verschillende componenten van RYTLE kunnen naar wens worden gecombineerd of zelfstandig per component worden gebruikt. Het RYTLE-systeem kan worden toegepast in allerlei branches die met distributie te maken hebben.

De basis van de componenten van RYTL bestaat uit de MovR, een professionele bakfiets met de verwisselbare BOX container. Daarnaast is er de City HUB, een mobiel depot voor maximaal 9 RYTLE BOX-en dat maar weinig ruimte vraagt en het formaat van één autoparkeerplaats heeft. Verder is er ook een gebruiksvriendelijke app met geïntegreerde Track & Trace-software, vergrendelingsopties voor de MovR, BOX en HUB, routeplanning en communicatiemogelijkheden.

RGNT

RGNT motorfiets elektrisch

Het Zweedse RGNT is een fabrikant van klassiek ogende, elektrisch aangedreven motorfietsen. RGNT werd in 2019 opgericht door Jonathan Astrom, een Zweedse ondernemer die geïnspireerd was geraakt in Peking, China. Binnen enkele jaren had RGNT haar prototype onthuld en eind 2020 rolde de eerste RGNT motorfiets van de band.

De e-motorfietsen van RGNT zijn anders dan anders. Ze combineren namelijk de klassieke look en feel van motorfietsen uit de jaren ‘50 met de eigenschappen van elektrisch rijden en diverse high tech oplossingen. Daarnaast kenmerken de elektrische motoren zich door hun uitstekende bouwkwaliteit – RGNT bouwt immers al haar motoren met de hand in haar fabriek in Zweden. 

Momenteel biedt RGNT twee motorfietsen aan, de RGNT Classic en Scrambler. De Classic is uitgerust met een 7,7 kW-accupakket – goed voor zo’n 100 tot 160 kilometer en heeft een topsnelheid van 125 kilometer. De RGNT Scrambler is anders vormgegeven, maar is uitgerust met een vergelijkbare accu.

ICT Group

 Group

De ICT Group biedt technologische oplossingen en diensten voor het slimmer maken van processen. Dit doet de ICT Group in sectoren zoals de logistiek, automotive en energie. De 1400 professionals van de ICT Group zetten zich dagelijks in om processen efficiënter, flexibeler, eenvoudiger, veiliger en duurzamer in te richten. Dit doen ze bijvoorbeeld door integrale systeemoplossingen te ontwikkelen, of door domeinspecialisten bij opdrachtgevers te detacheren of diensten voor het onderhoud van IT-systemen te leveren.

Een van de thema’s waar de ICT Group actief is, is ‘smarter cities’. De specialisten van de ICT Group ontwikkelen slimme softwareoplossingen voor het optimaal afstemmen van stedelijke stromen. Hiermee maken zij snelle, betaalbare en veilige verbindingen mogelijk in én tussen infrastructurele, logistieke en distributienetwerken. Verbindingen die ervoor zorgen dat de juiste informatie op de juiste plek en op het juiste moment beschikbaar is, zodat alle stedelijke stromen optimaal op elkaar zijn afgestemd, of het nu gaat om drinkwatervoorziening, afvalverwerking, gebouwklimaat, zonne-energie of openbaar vervoer.

Knaap Bikes

Knaap Bikes

E-bikes werden tot nu toe vooral verkocht aan mensen van middelbare leeftijd, liefst in bijpassende trainingspakken, om het platteland verkenden. Maar nu Knaap Bikes heeft zich voorgenomen om dat beeld te veranderen. Knaap Bikes heeft de stijlen van scooters, choppers en bakfietsen met elkaar verweven. Daarmee creëerde men een uniek e-bike-model waar iedereen zich mee kan identificeren.

Bovendien heeft die e-bike ook de nodige voordelen. Men heeft hem zo uitgekiend dat het bereiken van de maximumsnelheid van 25 km/u relatief makkelijk gaat. Ook hebben de ingenieurs van Knaap Bikes veel aandacht aan de veiligheid besteed. Wat bij het ontwerp ten alle tijde voorop stond was het innovatief denken en gebruik maken van een jarenlange ervaring. Dit om tot een goed doordacht ontwerp te komen en de uitzonderlijke prestaties en kwaliteit te kunnen garanderen. De componenten van de Knaap e-bikes zijn modulair. Ze zijn daardoor eenvoudig afzonderlijk te onderhouden of indien nodig te vervangen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Releated Posts

World of eMobility is een fysiek podium op 27 / 28 / 29 oktober 2022. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt.

©2022, World of eMobility. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden / Terms and Conditions