Over Energica

Energica Motor Company S.p.A. is de eerste Italiaanse fabrikant van hoogwaardige elektrische superbikes. De elektrische motorfietsen van Energica zijn de ultieme expressie van Italiaanse exclusiviteit, meesterlijk gefabriceerd in het Italiaanse motorcentrum bij uitstek: Modena. Energica is het geesteskind van de CRP Group uit Modena, in het hart van de Italiaanse Motor Valley. De CRP Group excelleert binnen de internationale motorsport als centrum voor geavanceerde technologieën. Briljante geesten uit de Formule 1 zijn betrokken bij de ontwikkeling van de motorfietsen van Energica. De modellen worden geassembleerd door hooggekwalificeerd personeel: de perfectie van elk exemplaar is gegarandeerd.

Bekijk website van Energica

Oh, hallo daar 👋
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons evenement, de deelnemers en wat er in de branche gebeurd.

Ook in contact komen met de markt?

Tijdens World of eMobility krijgen Nederlandse en internationale merken de kans om direct in contact te komen met de ideale partners. Onze bezoekers lopen uiteen tussen bedrijven, overheidsinstanties, retailers, resellers en consumenten. 

Aanmelden als exposant Koop kaarten