Over Urban Drivestyle

Ontdek ons assortiment van zware elektrische fietsen gemaakt in Berlijn op de wereld van e-mobiliteit. Wij van Urban Drivestyle ontwerpen, ontwikkelen en produceren elektrische fietsen voor werk, plezier en familie. Urban Drivestyle is een snelgroeiende, in Berlijn gevestigde e-mobiliteits-startup, opgericht door Ossian Vogel. We willen de onhandige, oma en dure elektrische fietsenmarkt verstoren door e-bikes cool, veelzijdig en betaalbaar te maken. Het is het DNA van UD’s bedrijf om opnieuw uit te vinden en te bedenken wat fietsen en persoonlijke mobiliteit zouden moeten kunnen doen. Sinds augustus 2021 heeft Sjoerd Jonkers een Urban Drivestyle Brandstore geopend in Amsterdam. Kom naar onze nieuwe brandstore in Amsterdam: test/huur de coolste e-bikes, gebouwd in Berlijn, voor je dagelijks leven in de urban jungle en verken een van de beste steden van Europa!

Bekijk website van Urban Drivestyle

Oh, hallo daar đź‘‹
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons evenement, de deelnemers en wat er in de branche gebeurd.

Ook in contact komen met de markt?

Tijdens World of eMobility krijgen Nederlandse en internationale merken de kans om direct in contact te komen met de ideale partners. Onze bezoekers lopen uiteen tussen bedrijven, overheidsinstanties, retailers, resellers en consumenten. 

Aanmelden als exposant Koop kaarten