Over MATE

In 2016 kwam MATE. om de transportscene van vandaag op te schudden door de slankste, snelste, meest veelzijdige, opvouwbare eBike op de markt te ontwerpen. Ze lanceerden wat de meest succesvolle Europese crowdfundingcampagne ooit zou worden. Vandaag de dag hebben duizenden fietsers zich achter de MATE. beweging geschaard. Onze ambitie is om zowel innovatie als persoonlijke expressie te combineren in een nieuwe vorm. We willen betere, handigere manieren bedenken om te reizen en nieuwe modellen creëren die verrijkt zijn met slimmere technologie en verbeterde flexibiliteit. Een MATE. die past bij elke stemming, rijbehoefte en vibe.

Bekijk website van Mate

Oh, hallo daar 👋
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons evenement, de deelnemers en wat er in de branche gebeurd.

Ook in contact komen met de markt?

Tijdens World of eMobility krijgen Nederlandse en internationale merken de kans om direct in contact te komen met de ideale partners. Onze bezoekers lopen uiteen tussen bedrijven, overheidsinstanties, retailers, resellers en consumenten. 

Aanmelden als exposant Koop kaarten