Mobiliteit

Op World of eMobility stap je in de nieuwe wereld van de mobiliteit. Zie wat de toekomst jou brengt en laat je inspireren. Ontmoet soul mates en gelijkgestemde mensen die net als jij nieuwsgierig zijn naar de toekomst. 
Doe mee met workshops, praat mee met educatieve en interessante lezingen. Ontdek en test nieuwe alternatieven voor jouw ritjes op testparcours

Koop kaarten Aanmelden exposant

e-Bikes

eBikes zijn er in alle soorten, stylen en maten.
Op WOE staan een groot aantal bekende en onbekende eBike merken. Sommige zijn zelf nog niet in Nederland te koop.
Welke eBike is interessant voor jou en past bij jouw levensstijl?
Kom naar WOE om een groot aantal fietsmerken te ontdekken en uit te proberen. Alle merken staan aan het indoor parcours zodat je ze meteen kan testen.

Koop kaarten Aanmelden deelnemer

Elektrische scooters en motoren

Voor diegene die niet van fietsen houden zijn er ook tal van elektrische scooter,

brommer en motor merken op WOE aanwezig. Diverse merken, types en modellen zijn er te zien variërend van kleine scooters tot stoere motorfietsen. Ook deze kunnen worden getest op het indoor testparcours.

Ben jij op zoek naar een nieuwe scooter, brommer of motor kom dan naar WOE.

Wij brengen jou in contact met de coolste en hipste merken.

Koop kaarten Aanmelden deelnemer

City Cars

Je ziet ze in de stad steeds vaker, City Cars. Klein van formaat, groot in comfort en stijl.
Anders dan de vroegere ‘stadsautootjes’ bieden deze moderne city cars al het comfort van een middelgrote auto. Bovendien zien ze er vaak hip en trendy uit.

Alles bij elkaar zijn de tegenwoordige City Cars veel meer dan een kleine auto voor de stad, maar bieden nog steeds dezelfde voordelen als hun voorgangers.

Je vindt er veel makkelijker een parkeerplek voor, ze zijn een stuk zuiniger en zijn veel goedkoper, waardoor je meer overhoudt om andere leuke dingen te doen

Koop kaarten Aanmelden deelnemer

Elektrische auto’s

De wereldwijde opmars van elektrische auto’s verloopt sneller dan gedacht. De interesse in elektrische voertuigen is enorm gestegen en auto’s zijn nog altijd ons meeste favoriete vervoermiddel.

Op World of eMobility staan ook diverse automerken die nieuw zijn op de Nederlandse markt. 

Koop kaarten Aanmelden deelnemer

Elektrische bestel/vrachtwagens

Elektrische bestel- en vrachtwagens worden steeds populairder. Door de opkomende zero-emissiezones zijn steeds meer ondernemers gedwongen over te stappen op een elektrische bestelauto.

Voor veel ondernemers is het daarentegen nog een groot vraagstuk welke bedrijfswagen of vrachtwagen de juiste investering vormt. 

Speciaal voor jou staan er enkele elektrische bedrijfswagens en vrachtwagens op World of eMobility. Kom langs en laat je inspireren en verrassen.

Koop kaarten Aanmelden deelnemer